Charita Zábřeh (e-shop)

Homepage Katalog výrobků Můj účet Nákupní košík

O nás, kontakty

Charita Zábřeh je organizací, která na území jižní poloviny okresu Šumperk zajišťuje sociální služby, domácí zdravotní péči a humanitární aktivity.

Naší filosofií je péče a dopomoc klientovi v jeho domácím, přirozeném prostředí. K tomuto účelu zřizujeme střediska pomoci, o nichž se můžete dočíst více na našem webu www.zabreh.caritas.cz. Ročně naše služby a pomoc poskytneme více než 1200 klientům v oblasti Zábřežska, Postřelmovska, Mohelnicka, Lošticka a Štítecka.

Vzhledem k neziskovému charakteru naší činnosti jsme nuceni být vynalézaví ve snaze o získání vlastních prostředků na naši činnost. Dotační podpora ze strany státu tvoří jen asi 35% našeho ročního rozpočtu. To je také důvod, proč jsme otevřeli tento náš eshop. Věříme totiž, že Vám máme co nabídnout.

V rámci našich aktivit s klienty ve stacionářích a centrech vzniká celá řada výrobků, které si zaslouží dostat se k lidem, kterým udělají radost. Až okamžik, kdy si jejich práce někdo všimne, ocení ji tím, že si ji koupí mohou zažít pocit naplnění z toho, že jsou společnosti nějak užiteční. A Vy budete mít jistotu, že každé jejich dílko, které často vzniká v potu tváře, je originálem.

V oblasti obchodu se zbožím chráněných dílen jde o podporu prezentace a odbytu.

Bc. Jiří Karger - ředitel

Kontakty na střediska a zaměstnance Charity Zábřeh pro osobní odběr výrobků:

Charita Zábřeh, Žižkova 7/15, 789 01 Zábřeh na Mor.

• správa aukcí a bazarového zboží
  • kontaktujte nás ve všední dny, v době od 7 do 15 hodin
  • obecné informace k eshopu: Mgr. Marcela Klimková, tel., fax: 583 412 587, mobil: 736 509 432, email: chranene.dilny@charitazabreh.cz
  • účtárna organizace, fakturace: Eva Schifferová, tel. 583 412 587, kl.33; email: ucetni@charitazabreh.cz